22 ביולי 2014

יוגורט מולר סימפלי פרוט 1.5% שומן - מבחן טעימה

לפני מספר שבועות זכיתי לקחת חלק בפעילות נפלאה נוספת של LEADER.

ב
מסגרת פעילות זו נשלחה לחלק ממובילי הדיעה החברים במועדון קופון מתנה למארז סימפלי פרוט המכיל 8 יוגורטים טעימים להפליא בטעמי תות ואננס. אך הפעם הפעילות כללה גם טוויסט קטן: מבחן הטעימה עיוור. ואלו הכללים שצורפו למבחן:

בעזרת מדבקה ייעודית התתבקשתי להסתיר את % השומן המופיע על גבי אריזת היוגורטים ולהגיש לטעימה יוגורט אחד מכל טעם לבן זוג/חבר לעבודה/מכר.

והתבקשתי לשאול אותם שתי שאלות: 
  • כמה אחוזי שומן היוגורט מכיל לדעתו מבין האפשרויות הבאות? 1.5%, 3%, 4.5%. 
  • איזה טעם אהב יותר? אננס או תות.
ניסיתי מספר פעמים לממש את הקופון הנ"ל במספר חנויות הסמוכות לביתי, אך לצערי לא במשימה ("אין", "לא מכירים את הקופון" ועוד...), אך מטעמי סקרנות ודבקות במשימה, בחרתי לוותר על הקופון, ולקנות את המוצר לעצמי. אז מבחן טעימה הנ"ל לא בוצע בסופו של דבר, ותאלצו  להסתפק בחוות דעתי הצנועה אך הכנה לגבי המוצר

א. המוצר טעים מאוד, מתיקות מתונה ולא מוגזמת. מצידי היה אפשר לערבב מראש את היוגורט עם הקרם. לא קריטי. לוקחים כפית ומערבבים לבד.

ב. בביתנו אוכלים את מעדני החלב של מולר 3% שומן כדבר שבשיגרה. ניסיתי להיות אמיתית ולנסות לבדוק אם אני מרגישה באחוזי השומן המופחתים. האמת, לא מאמינה שהייתי מבחינה בהבדל, לא עיני מכוסות. אך הם לא היו...


ג. הילדים (בני 6 ו-9) טעמו ואהבו את המוצר החדש. כרגיל הם  התלוננו על גושי הפרי. מניחה שכמו כל הילדים בעולם.

ד. סה"כ ציון 8.5 מתוך 10, טעים כארוחת בוקר/ערב מהירה ובריאה, כחטיף בין לבין. בהחלט אפשר לוותר על ה3% ולהרוויח בלי לוותר על הטעם.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה